Elektronikus Számlakiegyenlítés Bankkártyával

Fontos tudnivalók a bankkártyás fizetésről

A BlazeArts Kft. az UniCredit Bank Hungary Zrt. széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszerét alkalmazza.

A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut. A Szolgáltató birtokába kizárólag a vásárlóval, vásárlással, szolgáltatással kapcsolatos adatok jutnak, míg a bankkártya adatokat csak az UniCredit Bank Hungary Zrt. kapja meg – mindez maximális biztonságot nyújt a vásárlónak. A vásárolt szolgáltatás ellenértéke - a kifizetett összeg - azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. A banki fizetőoldal a kötelező biztonsági elemek mellett alkalmazza az úgynevezett 3D Secure biztonsági megoldást, amelyet a MasterCard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A 3D Secure, amely a tranzakciót kezdeményező vásárlónak a Verified by Visa és a MasterCard SecureCode emblémákról azonosítható, a jelenleg elérhető legnagyobb biztonságot nyújtja. A vásárló ugyanis 3D Secure tranzakció esetén - amennyiben a bankkártyája is 3D Secure képes – megadja az internetes vásárlásokhoz használandó egyedi azonosító kódját. Így ezen tranzakciók esetén a fizetési folyamat előtt a kibocsátó bank hitelesítése biztosítja az egyértelmű azonosítást.

Elfogadott kártyák:

  • • VISA dombornyomott kártyák
  • • VISA Electron kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
  • • V PAY kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
  • • MasterCard dombornyomott kártyák
  • • MasterCard Electronic kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
  • • Maestro kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
  • • Kizárólag internetes fizetésre kibocsátott kártyák

A fizetés folyamata:

1. A megrendelő kiválasztja az igényének megfelelő szolgáltatásokat és kiegészítőket a megrendelő oldalon, megadja a kapcsolattartáshoz és számlázáshoz szükséges információkat, majd a fizetési módnál kiválasztja a bankkártyás fizetést.
2. A vásárló ezután átirányításra kerül a bank fizetési oldalára. Az ekkor megjelenő, az UniCredit Bank emblémáját tartalmazó fizetői oldalon kell megadni a kártyaadatokat (név, kártyaszám, lejárat, 3 jegyű CVC vagy CVV érvényesítési kód).
a. Amennyiben a fizetésre használt kártya 3D Secure képes, meg kell adni a hitelesítéshez a kibocsátó intézettől kapott azonosítót is.
b. Ezt követően megtörténik az online engedélykérés a kártya elfogadására. Ha ez sikeres volt, megtörténik a tranzakció.
c. Végül a rendszer visszairányítja a vásárlót az internet áruházba, ahol a tranzakció eredményességéről értesítést kap.
Amennyiben a vásárlási tranzakció eredményéről részletesebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A biztonságról:

A virtuális POS titkosított (https://) csatornán keresztül képes összekapcsolni az Elfogadóhelyet a vásárlókkal, valamint szintén biztonságos csatornán létesít kapcsolatot az UniCredit Bank Hungary Zrt. és az Elfogadóhely.

Az internetes kártyás fizetés technikai lebonyolítását az UniCredit Bank Hungary Zrt. megbízott partnere a First Data Magyarország Kft. hajtja végre, aki a saját platformjával áll ügyfeleink rendelkezésére. A banki fizetőoldal az alábbi URL-eket használja: - https://secureshop.firstdata.lv - https://secureshop.firstdata.hu A banki fizetőoldal RSA 2048 bites titkosítással ellátott tanúsítványt (CA) használ, ami TLS 1.0 csatornán keresztül biztosítja az ott megadásra kerülő adatok teljes körű biztonságát.

Megrendelés lemondásának módja és feltételei:
https://www.forpsi.hu/agreements/

Az elfogadó általános adatai:
cégnév: BlazeArts Kft.
székhely: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
levelezési cím: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36. 1/8
cégjegyzékszám: 03-09-109150
adószám: 12539833-2-03
közösségi adószám: HU12539833
A fentiek elolvasásának hiányából adódó kellemetlenségért felelősséget nem vállalunk!