Forpsi - Az Ön sikerének helye

A Forpsi-ról

A BlazeArts Kft. akkreditált .hu regisztrátor, web és szerver hoszting szolgáltató, amely az egyik legnagyobb cseh internetes szolgáltató, az INTERNET CZ. a.s. tulajdona és a FORPSI márkanév alatt működik. Tagjai vagyunk az Internet Szolgáltatók Tanácsa Egyesületnek, valamint aktívan részt veszünk a Regisztrátori Testület munkájában. Vállalatunk több más céggel együtt az Aruba csoport tagja.

Adatközpont hálózat

FORPSI adatközpontjai az olasz ARUBA vállalat saját tulajdonú adatközpontjainak hálózatába tartoznak. Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő teljesítmény nyújtására, a kiváló hálózati kapcsolatra és a biztonságra. A klímavádelem érdekében adatközpontjainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy 100%-ban megújuló energiát használjanak fel és zöld adatközpontokat alakítsunk ki.

DC map

Szolgáltatásaink:

Társadalmi szerepvállalás

Forpsinál az Aruba Csoport részeként elkötelezettek vagyunk a hosszú távú gondolkodás, a folyamatos innováció és a digitalizáció elősegítése iránt. A gazdasági élet meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk, hogy olyan kezdeményezések mellé álljunk, melyek társadalmilag hasznos célokat tűznek ki. Társadalmi felelősségvállalási (CSR) stratégiánk részeként ingyenes domaint és webtárhelyet biztosítunk nonprofit szervezetek számára, a részletes információkért látogassunk el blogoldalunkra.