Kiegészítő szolgáltatások

ingyenes

Business Mail

A Business Mail szolgáltatás kiterjeszti a webmail felület működését az email fiókok közti adatok megosztására (események, kapcsolatok, feladatok, jegyzetek, webtár fájlok), feladatok és jegyzetek hozzáadására és az adatok szinkronizálására az email klienssel. Ezen túlmenően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumaihoz és képeihez webtárt használjon, beleértve annak online szerkesztőit. Végül könnyedén kezelhet akár 4 külső fiókot is egy felületen.

Jellemzők: személyes címjegyzék és naptár (beleértve internetes), külső fiókok, kapcsolatok, események és feladatok szinkronizálása, webtár, feladatok és jegyzetek.

360 Ft/havonta (457 Ft bruttó)

Hozzáférési Napló, Statisztika

A részletes statisztika kiegészítő szolgáltatás információkat szolgáltat az oldalra látogatókról. Szerver log-ok az FTP stats mappájában naponta tárolásra kerülnek. Ezek a log-ok (alapértelmezés szerint szöveges formában) ezt követően további feldolgozásra kerülnek a webes alkalmazás segítségével az adatok grafikus elemzése érdekében(SmarterStats Enterprise).

Hogy hogyan fog kinézni a statisztika, megtekintheti a demo verzióban (domain: forpsi.demo, jelszó: statistiky).

megrendelés

440 Ft-tól/havonta (559 Ft-tól bruttó)

Alias csomag (5 db)

Több domain név mutathatja ugyanazt a tartalmat egy web hosting használatával.

megrendelés

ingyenes

Biztonsági mentések

FTP-n keresztül elérhető napi/heti biztonsági mentés (backup) - a mentés fájlok hozzáférhetők a webszerveren. A biztonsági mentések mindig éjszaka történnek. A napi mentés mellet még két heti mentés is található (Hétfőről és Csütörtökről).

100 Ft-tól/havonta (127 Ft-tól bruttó)

GIGA mail

Lehetővé teszi az email fiók tároló kapacitásának növelését a webtárhely típusától függően akár 10-30 GB-ra. A beállítás igény szerint módosítható 1 GB-os lépésekben. Az ár 5 GB-ot foglal magába.
 

megrendelés

340 Ft/havonta (432 Ft bruttó)

Korlátlan számú email cím

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy korlátlan számú email fiókot aktiváljon a domain névhez, túl a választott webtárterület alap postafiók számán.

megrendelés

340 Ft/havonta (432 Ft bruttó)

Elkapós email

Az elkapós email fiók csak egy fiókhoz állítható be, fogad minden nem létező címre küldött levelet ugyanazzal a domain névvel.

megrendelés

600 Ft-tól/havonta (762 Ft-tól bruttó)

SSL szolgáltatás

Az SSL szerver titkosított kommunikációt biztosít a http protokollon. Az ügyfél által a szerverre küldött űrlapok és érzékeny adatok titkosított/védett csatornán keresztül kerülnek küldésre.

Az SSL a standard 443-as porton SNI segítségével kerül megvalósításra.

További információk az SSL szolgáltatásokról itt.

megrendelés

8000 Ft-tól/év (10160 Ft-tól bruttó)

SSL tanúsítványok

A neves GeoTrust által kiállított RapidSSL és QuickSSL tanúsítványok biztosítják a kliens és a szerver közötti titkosított kapcsolatot, lehetővé téve az e-boltok és az üzleti tranzakciók biztonságos működését.

A Let's Encrypt által kiállított megbízható SSL tanúsítványok minden FORPSI webtárhely változaton támogatottak. Ezen tanúsítványok kiállítása és megújítása ingyenes.

További információk az SSL tanúsítványokról itt.

megrendelés

100 Ft-tól/havonta (127 Ft-tól bruttó)

Aldomain nevek

Az aldomain egy III. szintű domain név, az aldomain egyik példája a hagyományos "www" a cím elején.

megrendelés

260 Ft-tól/havonta (330 Ft-tól bruttó)

MSSQL

Az MSSQL egy professzionális teljesítményű adatbázis a Microsoft-tól. Ez az adatbázis licenc köteles, emiatt a szolgáltatásért díjat számítunk fel.

megrendelés

260 Ft-tól/havonta (330 Ft-tól bruttó)

MySQL

A MySQL egy egyszerű adatbázis, amely GNU/GPL licenc alatt kerül forgalomba. Nem túl bonyolult alkalmazásokhoz tervezve.

megrendelés

260 Ft-tól/havonta (330 Ft-tól bruttó)

PgSQL

A PostgreSQL egy professzionális adatbázis rendszer. Erősségei: tárolt eljárások SQL-ben, plpgsql, nézetek (views), tranzakciók, stb. Használata a nagyobb projektek esetén ajánlott.

megrendelés