Domain központ

domain
  • Több mint 200 domain végződés automatizált regisztrációval
  • Cégünk a .CLOUD domain hivatalos nyilvántartója
  • Ingyenes DNS szolgáltatás, IPv6 (AAAA) támogatással
  • Ingyenes DNSSEC technológia
  • Nagyobb darabszám rendelése esetén további kedvezményekért keresse Ügyfélszolgálatunkat

Akciós ajánlataink:

Akció badge

Új .HU domain rendelésekre 25% kedvezményt (890 Ft + Áfa) adunk az első évre. Az ajánlat 2024. augusztus 30-ig érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

A .CLOUD domain regisztráció 400 Ft+Áfa az első évre. Az akció 2024. december 31-ig érvényes.

A .HU domain átregisztráció ingyenes, de egy éves hosszabbításhoz kötött, melynek díja 1.490 Ft+Áfa. Az akció 2024. december 31-ig érvényes.

Ajándék .CLOUD domaint kínálunk minden új .HU domain regisztráció mellé. Az ajánlat 2024. szeptember 30-ig érvényes. További részletek a Tudásbázisban. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. A két domain együttes rendelése esetén az első évre a .HU és a .CLOUD domain együtt csak 660 Ft +Áfa/regisztráció.

Ajándék .ONLINE domaint kínálunk minden új .COM domain regisztráció mellé. Az ajánlat 2024. szeptember 30-ig érvényes. Az akció további részleteiről a Tudásbázisunkban olvashat.

Minden új .EU domain regisztráció mellé ajándék .STORE domaint kínálunk. Az ajánlat 2024. június 30-ig érvényes. Az akció további részleteiről a Tudásbázisunkban olvashat.

Site Builder szolgáltatásaink mellé ingyenesen kínáljuk az .ONLINE vagy .STORE domaineket. A kedvezmény az ingyenes próbaverzió mellé nem választható. Akciónk 2024. december 31-ig érvényes. További részletek a Tudásbázisban.

Domain név regisztráció

Regisztrátor váltás - domain átregisztrálás

Regisztrálja át domain nevét másik regisztrátortól hozzánk

www.
Webtárhelyek 25% kedvezménnyel augusztus 30-ig!
x