Kiegészítő szolgáltatások

Domain név regisztrációját vagy webtárhely vásárlását követően számos egyéb funkcióval és szolgáltatással bővítheti az alap tulajdonságokat. Az igényeinek megfelelően választhat e-mail postafiók szolgáltatást akár üzleti levelezéssel, teheti biztonságosabbá weboldalát az SSL tanúsítványokkal és menedzselheti tárhelyét (statisztika, biztonsági mentések és egyéb adminisztrációs változtatási lehetőségek).
Tekintse meg kiegészítő szolgáltatásainkat, és válasszon az igényeinek megfelelően.
 

Domainek

A Site Builder egy olyan webszerkesztő, amely jelentősen megkönnyíti saját blog, céges weboldal vagy webáruház létrehozását. A felhasználóbarát funkcióknak és kezelőfelületnek köszönhetően akár úgyis belevághat, hogy nem rendelkezik webes programozói tapasztalattal, ráadásul rengeteg, előre összeállított téma és dizájncsomag közül válogathat. Próbálja ki most, a Site Builder ingyenesen használható az első 30 napban.

WP Ready mindennel rendelkezik, amire egy saját honlap elkészítéséhez szükség van. A szolgáltatás tartalmazza az előtelepített WordPress CMS-t, valamint néhány hasznos bővítményt. A webtárhelyet a WordPress igényei szerint optimalizáltuk, ami a weboldal gyorsabb betöltési idejét eredményezi. Természetesen a biztonságról is gondoskodunk, a WP Ready szolgáltatáshoz ingyenes DV SSL tanúsítványt és DNSSEC-et biztosítunk. Végüld, de nem utolsósorban a WP Ready szolgáltatással együtt lehetősége van e-mail postafiók megrendelésére is, melynek köszönhetően teljes online jelenlétet építhet ki vállalkozása, cége számára.

A Hosting BASIC, ahogy a neve is sugallja, kínálatunk legkisebb webtárhely típusa. Kifejezetten egyszerű weboldalak, blogok vagy bemutatkozó oldalak üzemeltetésére készítettük fel. Ennek megfelelően a Hosting BASIC szolgáltatása 1 GB kapacitású tárhelyet és 1 GB méretű adatbázist foglal magába, PHP támogatással. A szolgáltatás nem tartalmaz e-mail fiókot, amennyiben erre mégis szüksége lenne, könnyedén megrendelheti kiegészítő szolgáltatásként.

Kiegészítők a Hosting BASIC tárhelyhez

részletes statisztika kiegészítő szolgáltatás információkat szolgáltat az oldalra látogatókról. Szerver log fájlok az FTP stats mappájában naponta tárolódnak, mely log-ok (alapértelmezés szerint szöveges formában) ezt követően további feldolgozásra kerülnek a webes alkalmazás segítségével az adatok grafikus elemzése érdekében (SmarterStats Enterprise).

Alias csomagunk kifejezetten hasznos abban az esetben, ha több domain névvel rendelkezik, melyek mindegyike ugyanarra a webtárhelyre (avagy a tárhelyen futó tartalomra, weboldalra) kell, hogy mutassanak.

Az aldomain egy III. szintű domain név, avagy az összetett domain nevek azon része, amikkel az online elérhető tartalom pontosabb célzását valósíthatja meg. Népszerű példák közé tartozik egy webshop esetében a shop.domainnevem.hu, illetve egy céges weboldal esetében a karrier.cégdomainneve.hu. Számos egyéb lehetősége van, a szolgáltatás megrendelését az Ügyfélfiókba belépve indíthatja el a Webtárhelyek menüpontból.

Már meglévő webtárhely szolgáltatáshoz további adatbázisokat adhat hozzá az Ügyfélfiókjába belépve.

A MySQL egy egyszerű adatbázis, amely GNU/GPL licenc alatt kerül forgalomba. Nem túl bonyolult webes alkalmazások és online tartalmak esetén ajánljuk.

A Hosting BASIC tárhelyen elhelyezett webes tartalom biztonsági mentését kiegészítő szolgáltatásként rendelheti meg az Ügyfélszolgálatunkon keresztül, hiteles hibajegy beküldésével vagy az Ügyfélfiókjába belépve a kiegészítő szolgáltatások rendelése linkre kattintva.

A Domain Redirect szolgáltatás átirányítja a domain vagy aldomain nevét egy másik létező weboldalra, azaz meghatározza melyik weboldal nyíljon meg amikor a látogatók beírják a domain nevét a böngészőben. A Redirect szolgáltatást használhatja domain vagy aldomain neveihez, melyekhez nem tartozik webtárhely szolgáltatás és át szeretné irányítani egy másik létező weboldalra. A Redirect szolgáltatás aktiválható bármelyik domain névhez, ami a FORPSI DNS szervereket használja. A megrendelt Redirect egyszerűen szerkeszthető az ügyfélfiókjában a Domain menüponton belül.

Saját domain nevével küldhet e-maileket, így e-mail címei megbízhatónak és professzionálisnak fognak kinézni. A szolgáltatás 5 postafiókot tartalmaz, egyenként 1 GB tárhellyel, melyekhez POP3, IMAP protokollok használatával és webes felületen keresztül tud hozzáférni. A biztonságos levelezést intelligens antispam és antivírus programok alkalmazásával biztosítjuk. Amennyiben további tárhelyre és e-mail címre lenne szüksége, a postafiókok méretét GIGA Mail kiegészítő szolgáltatással növelheti meg. Ha adatokat (névjegyek, naptárbejegyzés, csatolmányok) szeretne megosztani kollégáival vagy családjával, fontolja meg a BUSINESS Mail kiegészítő szolgáltatás használatát.

Kiegészítő szolgáltatások E-mail fiókhoz

Ha az e-mail fiókok száma nem elegendő az Ön számára, rendeljen további e-mail fiókokat 30 Ft/hó áron.

Lehetővé teszi a már meglévő email fiókok méretének növelését a webtárhely szolgáltatás típusától függően akár 10-30 GB-ra. A beállítás igény szerint, 1 GB-os lépésekben módosítható, mindössze az Ügyfélfiókjába kell belépnie, és máris megkezdheti a műveletet az adott Webtárhelyen belül az E-mail menüpontra kattintva. A feltüntetett ár 1 GB méretű tárkapacitásnövelést foglal magába.

Business Mail szolgáltatás kiterjeszti a webmail felület működését az email fiókok közti adatok megosztásával (események, kapcsolatok, feladatok, jegyzetek, webtár fájlok), a feladatok és jegyzetek hozzáadásával és az adatok e-mail klienssel történő szinkronizálásával. Ezen túlmenően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokhoz és képekhez webtárt használhassanak, beleértve annak online szerkesztőit. Végül, de nem utolsósorban könnyedén kezelhet akár 4 külső e-mail fiókot is egy felületen.

Jellemzők: személyes címjegyzék és naptár (beleértve internetes), külső fiókok, kapcsolatok, események és feladatok szinkronizálása, webtár, feladatok és jegyzetek.

Az Elkapós email szolgáltatás biztosítja, hogy a domain nevéhez nem létező e-mail címekre küldött e-mailek kézbesítése is megtörténjen. Ezért, ha például a domainnevem.hu domain esetében beállítja az [email protected] címet, bármelyik nem létező e-mail címre küldött üzenetet az ADMIN fiókjába juttatja el. Az elkapós e-mail a Domain E-mail és Webtárhely szolgáltatáshoz kiegészítőként rendelhető meg, az Ügyfélfiókba belépve.

WHOIS adatvédelmi szolgáltatás magasabb szintű védelmet biztosít a domain tulajdonos kapcsolattartói adatai számára. Lehetővé teszi, hogy teljes körűen elrejtse személyes adatait a nyilvános WHOIS adatbázisban, és védje ezeket az adatokat még azokkal szemben is, akik jogosultak ezek megtekintésére. A WHOIS Adatvédelem szolgáltatás csak nemzetközi domain nevekhez (.com, .net, .org, .biz, .name és .info) aktiválható. A szolgáltatást az Ügyfélfiókjába belépve kezelheti (aktiválhatja, deaktiválhatja) a Domainek lapon belül.

A Forpsinál regisztrált domain nevek esetében a Forpsi DNS szerverei ingyenesen használhatók. A DNS szervereink használatának előnye, hogy több földrajzi helyen tudja beállítani (DC Ktiš, DC Ce Colo Praha és Italian DC IT2 Arezzo), ami magasabb biztonságot és ellenállást biztosít a DNS szolgáltatás meghibásodása ellen.

DNSSEC szolgáltatás aktiválása megbízhatóbbá teszi a domain neve alatt futó webes szolgáltatásokat. A DNSSEC segít megvédeni weboldalát a hamis weboldalakra történő átirányítástól és megakadályozza az e-mail címével kapcsolatos visszaéléseket. A DNSSEC szolgáltatást ingyenesen aktiváljuk a Forpsinál regisztrált és a Forpsi DNS szervereit használó .HU domain nevekhez. A DNSSEC szolgáltatás egyszerűen aktiválható az Ügyfélfiókjában a domain lapon, a „DNSSEC bekapcsolás“-ra kattintva.

DNSSEC szolgáltatás aktiválása megbízhatóbbá teszi a domain neve alatt futó webes szolgáltatásokat. A DNSSEC segít megvédeni weboldalát a hamis weboldalakra történő átirányítástól és megakadályozza az e-mail címével kapcsolatos visszaéléseket. A DNSSEC szolgáltatást ingyenesen aktiváljuk a Forpsinál regisztrált és a Forpsi DNS szervereit használó .EU és .CZ domain nevekhez. A DNSSEC szolgáltatás egyszerűen aktiválható az Ügyfélfiókjában a domain lapon, a „DNSSEC bekapcsolás“-ra kattintva.

Webtárhelyek

Az SSL protokoll (Secure Socket Layer) a kommunikáló felek (pl. két szerver vagy web/email kliens és szerver, stb.) közötti titkosítással és hitelesítéssel történő biztonságos kommunikációra szolgál. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy azokkal kommunikálnak akikkel valóban szeretnének. SSL tanúsítványok általában használhatók; on-line üzleteknél ahol rendeléseket és hitelkártya adatokat fogadnak, adminisztrációs web portálokhoz a jelszavak és az adatok biztonságossá tételéhez, projektekhez amelyek jogszabályi rendelkezések alá tartoznak vagy amelyek megkövetelik a biztonságos adatátvitelt. Az SSL-el biztosított webhely címek https:// kezdetűek.

A Let´s Encrypt SSL tanúsítvány választása vagy az ügyfél által hozott tanúsítvány esetén az "SSL szolgáltatás" kiegészítő felszámításra kerül.

részletes statisztika kiegészítő szolgáltatás információkat szolgáltat az oldalra látogatókról. Szerver log fájlok az FTP stats mappájában naponta tárolódnak, mely log-ok (alapértelmezés szerint szöveges formában) ezt követően további feldolgozásra kerülnek a webes alkalmazás segítségével az adatok grafikus elemzése érdekében (SmarterStats Enterprise).

Alias csomagunk kifejezetten hasznos abban az esetben, ha több domain névvel rendelkezik, melyek mindegyike ugyanarra a webtárhelyre (avagy a tárhelyen futó tartalomra, weboldalra) kell, hogy mutassanak.

Az aldomain egy III. szintű domain név, avagy az összetett domain nevek azon része, amikkel az online elérhető tartalom pontosabb célzását valósíthatja meg. Népszerű példák közé tartozik egy webshop esetében a shop.domainnevem.hu, illetve egy céges weboldal esetében a karrier.cégdomainneve.hu. Számos egyéb lehetősége van, a szolgáltatás megrendelését az Ügyfélfiókba belépve indíthatja el a Webtárhelyek menüpontból.

Már meglévő webtárhely szolgáltatáshoz további adatbázisokat adhat hozzá az Ügyfélfiókjába belépve.

A MySQL egy egyszerű adatbázis, amely GNU/GPL licenc alatt kerül forgalomba. Nem túl bonyolult webes alkalmazások és online tartalmak esetén ajánljuk.

Az MSSQL egy professzionális célokra fejlesztett, nagy teljesítményű adatbázismotor a Microsoft gondozásában. Ez az adatbázis licenc köteles, emiatt a szolgáltatásért díjat számítunk fel.

Már meglévő webtárhelyéhez további FTP-hozzáféréseket adhat hozzá, akár könyvtárakra bontva. A szolgáltatás megrendelését hiteles hibajegy beküldésével kezdeményezheti, kérjük ez esetben keresse fel az Ügyfélszolgálatunkat.

Webtárhelyéről FTP-n keresztül elérhető napi/heti biztonsági mentés (backup) készítünk annak érdekében, hogy webes tartalmai könnyedén visszaállíthatók legyenek. A biztonsági mentések mindig éjszaka történnek, a mentési fájlokat a webszerven/ftp szerveren érheti el. A napi mentésen felül két heti mentést is készítünk a hétfői és csütörtöki állapotról.

Úgy döntött, hogy szolgáltatásait áthozná a Forpsihoz a jelenlegi üzemeltetőjétől? Segítünk a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában, átmozgatjuk a weboldalához tartozó fájlokat, e-mail fiókokat és adatbázisokat. Továbbá, a DNS-tartományok helyes konfigurálását is elvégezzük, valamint igény esetén az SSL-tanúsítvány beállítását is végrehajtjuk.

E-mail postafiók

Ha az e-mail fiókok száma nem elegendő az Ön számára, rendeljen további e-mail fiókokat 30 Ft/hó áron.

Lehetővé teszi a már meglévő email fiókok méretének növelését a webtárhely szolgáltatás típusától függően akár 10-30 GB-ra. A beállítás igény szerint, 1 GB-os lépésekben módosítható, mindössze az Ügyfélfiókjába kell belépnie, és máris megkezdheti a műveletet az adott Webtárhelyen belül az E-mail menüpontra kattintva. A feltüntetett ár 1 GB méretű tárkapacitásnövelést foglal magába.

Business Mail szolgáltatás kiterjeszti a webmail felület működését az email fiókok közti adatok megosztásával (események, kapcsolatok, feladatok, jegyzetek, webtár fájlok), a feladatok és jegyzetek hozzáadásával és az adatok e-mail klienssel történő szinkronizálásával. Ezen túlmenően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokhoz és képekhez webtárt használhassanak, beleértve annak online szerkesztőit. Végül, de nem utolsósorban könnyedén kezelhet akár 4 külső e-mail fiókot is egy felületen.

Jellemzők: személyes címjegyzék és naptár (beleértve internetes), külső fiókok, kapcsolatok, események és feladatok szinkronizálása, webtár, feladatok és jegyzetek.

Az Elkapós email szolgáltatás biztosítja, hogy a domain nevéhez nem létező e-mail címekre küldött e-mailek kézbesítése is megtörténjen. Ezért, ha például a domainnevem.hu domain esetében beállítja az [email protected] címet, bármelyik nem létező e-mail címre küldött üzenetet az ADMIN fiókjába juttatja el. Az elkapós e-mail a Domain E-mail és Webtárhely szolgáltatáshoz kiegészítőként rendelhető meg, az Ügyfélfiókba belépve.

Egyéb szolgáltatási díjak

A szolgáltatás végső árának meghatározását előzetes igényfelmérés előzi meg. A minimális ár 7.000 Ft+Áfa.
A technikai segítségnyújtás díja minden megkezdett óra után 14.000 Ft+Áfa.

Amennyiben további segítségre lenne szüksége webes alkalmazásainak, weboldalainak működtetéséhez, illetve dedikált vagy felhő-alapú szervereinek üzemeltetéséhez igényelne szakértői támogatást, forduljon bizalommal az Ügyfélszolgálatunkhoz.

A végszámla módosítási igényeket Hiteles Kérésben fogadjuk el, amely a support.forpsi.hu oldalon bejelentkezve nyújtható be.

Cégünk természetesen az egyedi ügyféligényeknek is képes megfelelni, ezért forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben az alap szolgáltatásainkon és azok kiegészítőin túl lenne szüksége erőforrásokra, funkciókra vagy egyedi beállításokra. Megkeresését telefonon, e-mailen és élő chat üzeneten keresztül várjuk.

Webtárhelyek 25% kedvezménnyel augusztus 30-ig!
x