WEboldalköltöztetés

Segítünk weboldala és e-mail postafiókjának áthozatalában

Áthozná webhelyét és e-mail fiókját a Forpsihoz? Bízza szakembereinkre az egész folyamatot!

Úgy döntött, hogy szolgáltatásait áthozza a jelenlegi üzemeltetőjétől? Ha a válasz igen, töltse ki az alábbi kapcsolafelvételi űrlapot. Segítünk a megfelelő szolgáltatás kiválasztásában, átmozgatjuk a weboldalához tartozó fájlokat, e-mail fiókokat és adatbázisokat. Továbbá, a DNS-tartományok helyes konfigurálását is elvégezzük, valamint igény esetén az SSL-tanúsítvány beállítását is végrehajtjuk.

Az űrlap beérkezése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy kiválasszuk a megfelelő tárhelyszolgáltatást, illetve meghatározzuk az áttelepítés folyamatát, a lehetséges időpontját és az idő- és költségigényét.

Weboldal átköltöztetésének igénylése

 

Az űrlap kitöltésekor kérjük, írja meg nekünk az oldalakat (domain nevet), az e-mail fiókok számát, maximális kapacitását és a jelenleg használt szerver paramétereit. Ezek az adatok lehetővé teszik számunkra, hogy felgyorsítsuk a migrálásra vonatkozó elemzési folyamatot. Ha nem ismeri az összes információt, ne aggódjon, kollégáink felkeresik Önt a szükséges adatok megismerése érdekében.

Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam a BlazeArts Kft. Adatvédelmi Szabályzatát , és elfogadom annak rendelkezéseit.

Webtárhelyek 25% kedvezménnyel augusztus 30-ig!
x