SITE BUILDER SHOP SSL DV

Kész megoldás azok számára, akik épp webshop indítását tervezik és az online értékesítésben látják a jövőt.

Hozza létre webshopját egyszerűen és értékesítse termékeit, szolgáltatásait kényelmesen

  • A Site Builder SHOP segítségével könnyedén léphet az e-kereskedelem világába, hogy online értékesítse termékeit.
  • Megtervezheti saját, egyszerű webshopját szakember vagy fejlesztő cég segítsége nélkül, ami jelentős anyagi megtakarítást jelent.
  • Az online áruháza számára szükség lesz egy rövid és ötletes, de könnyen megjegyezhető névre. Regisztrálja ezt a nevet domainként. Ha a domain már létezik, csak kapcsolja össze projektjével.
  • Használja az új időpontfoglalási űrlap funkciót online szolgáltatásokhoz (pl. tanfolyamok, tanácsadás) és offline szolgáltatásokhoz (pl. szépségápolás, autójavítás). Az időpontfoglalás funkció az előre beállított opciókkal gyorsan aktiválható. Alkalmas akár tanfolyamokra, workshopokra, webináriumokra történő regisztrációhoz is...
 
MEGRENDELÉS
Site Builder SHOP
2.990 Ft + Áfa/hónap
1.990 Ft + Áfa/hónap
Bruttó 2.527 Ft
Easy

Egyszerűen használható

Egyszerű szerkesztőfelület, drag-and-drop rendszerrel, így könnyen használható blog vagy weboldal létrehozásához, még akkor is, ha nem rendelkezik webdesign- vagy programozási ismeretekkel.

Customizable

Testreszabható

Betűstílusok, képek, szövegek, színek: a Site Builder segítségével weboldala vagy webshopja minden részletét testreszabhatja. A számos téma és stílus révén egyedi webhely készíthető.

Accessible

Mobileszközökre optimalizálva

Weboldalai és webshopjai reszponzívak lesznek: bármilyen képernyőmérethez alkalmazkodnak. A szerkesztőfelület akár okostelefonon vagy táblagépen is használható.

Integration with FB shop

Időpontfoglalási lehetőség

Az ügyfelek online foglalhatnak időpontot, a rendszer megjeleníti a lefoglalt időpontot a naptárában és automatikusan emlékeztetőt küld az ügyfélnek az időpontról.

Multiple payment methods

Többféle fizetési mód

Különböző fizetési lehetőséget adhat meg az ügyfelei számára. A PayPal, PayU vagy banki átutalás fizetési módok is elérhető a szerkesztőfelületen.

No commission

Nincs jutalék

A szolgáltatás számlázása átlátható: nincs többlet- vagy rejtett díj.

 

Hogyan hozhatja létre webshopját néhány perc alatt?

 

Válasszon egy nevet!

A webhely létrehozásának első lépése, hogy kiválasztja a nevet a weblap számára. Ha próbaverzióval kezdi, a weboldal 30 napig egy ideiglenes címen fog működni. A SHOP változat megrendeléséhez saját, beregisztrált domain névvel kell rendelkeznie.

Tervezze meg kinézetet!

Válassza ki a kívánt színeket és betűtípust, tervezze meg az oldal elrendezését és illessze be az egyedi logóját. Csak pár kattintás kell ahhoz, hogy a kijelzőn láthassa viszont a kívánt dizájnt!

Töltse fel tartalommal!

Élvezze a drag and drop rendszer egyszerűségét, húzza az elemeket a kívánt helyre az egérrel vagy az okostelefonja kijelzőjén: a tartalom és a képek bevitele nem is lehetne ennél egyszerűbb!

Kezdje el az értékesítést!

Töltse fel webáruházát termékekkel vagy szolgáltatásokkal, kövesse a készletváltozásokat és állítsa be az ügyfelei számára legmegfelelőbb fizetési és szállítási módokat!

Rengeteg sablon közül választhat

Előre elkészített sablonjainkkal és grafikai elemeinkkel Ön is nagyszerű weboldalt készíthet projektjéhez.

easy-01
easy-02
easy-03
easy-04
easy-05
easy-06
easy-07
easy-08
 

 

A Site Builder SHOP jellemzői

Domain név külön regisztrálandó
DV SSL tanúsítvány DV SSL Certificate  
1.990 Ft + Áfa/hónap
Bruttó 2.527 Ft
2.990 Ft + Áfa/hónap