SITE BUILDER WEB SSL DV

Minden, ami egy weboldal létrehozásához szükséges,
legyen akár szó személyes blogról vagy vállalati weblapról.

Hozza létre weboldalát könnyedén, webprogramozói tudás nélkül

  • A Site Builder WEB segítségével tetszés szerint készíthet blogot vagy weboldalt.
  • Egy saját domain alatt megjelenő weboldal hitelesebb megjelenést biztosít. Javasoljuk, hogy előre gondolja át a weboldal domain nevét.
  • A weboldalhoz automatikusan telepítjük a DV SSL tanúsítványt, valamint a forgalom növeléséhez SEO optimalizáló eszközt is használható.
  • Ha idővel szeretne online időpontfoglalási funkciót szolgáltatásaihoz, vagy egy egyszerű webshopot, akkor megrendelheti a SHOP változatot, a weboldala egy magasabb változatba kerül és további funkciókat kap.
 
MEGRENDELÉS
Site Builder WEB
1.490 Ft + Áfa/hónap
990 Ft + Áfa/hónap
Bruttó 1.257 Ft
Simple

Egyszerűen használható

Egyszerű szerkesztőfelület, drag-and-drop rendszerrel, így könnyen használható blog vagy weboldal létrehozásához, még akkor is, ha nem rendelkezik webdesign- vagy programozási ismeretekkel.

Customizable

Testreszabható

Betűstílusok, képek, szövegek, színek: a Site Builder segítségével weboldala vagy webshopja minden részletét testreszabhatja. A számos téma és stílus révén egyedi webhely készíthető.

User-friendly

Mobileszközökre optimalizálva

Weboldalai és webshopjai reszponzívak lesznek: bármilyen képernyőmérethez alkalmazkodnak. A szerkesztőfelület akár okostelefonon vagy táblagépen is használható.

 

Hogyan készítheti el a honlapját néhány perc alatt?

Válasszon egy nevet!

A webhely létrehozásának első lépése, hogy kiválasztja a nevet a weblap számára. Ha próbaverzióval kezdi, a weboldal 30 napig egy ideiglenes címen fog működni. A WEB változat megrendeléséhez saját, beregisztrált domain névvel kell rendelkeznie.

Tervezze meg kinézetet!

Válassza ki a kívánt színeket és betűtípust, tervezze meg az oldal elrendezését és illessze be az egyedi logóját. Csak pár kattintás kell ahhoz, hogy a kijelzőn láthassa viszont a kívánt dizájnt!

Töltse fel tartalommal!

Élvezze a drag and drop rendszer egyszerűségét, húzza az elemeket a kívánt helyre az egérrel vagy az okostelefonja kijelzőjén: a tartalom és a képek bevitele nem is lehetne ennél egyszerűbb!

Rengeteg sablon közül választhat

Előre elkészített sablonjainkkal és grafikai elemeinkkel Ön is nagyszerű weboldalt készíthet projektjéhez.

easy-01
easy-02
easy-03
easy-04
easy-05
easy-06
easy-07
easy-08
 

 

A Site Builder WEB jellemzői

Domain név külön regisztrálandó
DV SSL tanúsítvány DV SSL Certificate  
990 Ft + Áfa/hónap
Bruttó 1.257 Ft
1.490 Ft + Áfa/hónap
Webtárhelyek 50% kedvezménnyel május 31-ig!
x