Kiegészítő szolgáltatások

1000 Ft/év (1270 Ft bruttó)

Redirect

A Domain Redirect szolgáltatás átirányítja a domain vagy aldomain nevét egy másik létező weboldalra, azaz meghatározza melyik weboldal nyíljon meg amikor a látogatók beírják a domain nevét a böngészőben. A Redirect szolgáltatást használhatja domain vagy aldomain neveihez, melyekhez nem tartozik webtárhely szolgáltatás és át szeretné irányítani egy másik létező weboldalra. A Redirect szolgáltatás aktiválható bármelyik domain névhez, ami a FORPSI DNS szervereket használja. A megrendelt Redirect egyszerűen szerkeszthető az ügyfélfiókjában a domain lapon.

125 Ft/havonta (159 Ft bruttó)

E-mail

Saját domain nevével küldhet e-maileket, így e-mail címei megbízhatónak és professzionálisnak fognak kinézni. A szolgáltatás 5 postafiókot tartalmaz, egyenként 1 GB tárhellyel. Intelligens antispam és antivírus programok tartoznak hozzá. A postafiókokhoz POP3-al, IMAP-al és webes felülettel tud hozzáférni. A postafiókok méretét GIGA mail kiegészítő szolgáltatással tudja növelni, a postafiókok számához pedig Korlátlan számú e-mail szolgáltatást tud rendelni. Ha adatokat szeretne megosztani kollégáival vagy családjával, használja a BUSINESS mail kiegészítő szolgáltatást.

100 Ft/havonta (127 Ft bruttó)

GIGA mail

Lehetővé teszi az email fiók tároló kapacitásának növelését akár 10 GB-ra. A beállítás igény szerint módosítható 1 GB-os lépésekben. Az ár 5 GB-ot foglal magába.

A GIGA mail szolgáltatással tudja növelni postafiókja méretét az E-mail szolgáltatáshoz.

 

120 Ft/havonta (152 Ft bruttó)

Business Mail

Business Mail szolgáltatás kiterjeszti a webmail felület működését az email fiókok közti adatok megosztására (események, kapcsolatok, feladatok, jegyzetek, webtár fájlok), feladatok és jegyzetek hozzáadására és az adatok szinkronizálására az email klienssel. Ezen túlmenően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumaihoz és képeihez webtárt használjon, beleértve annak online szerkesztőit. Végül könnyedén kezelhet akár 4 külső fiókot is egy felületen.

Jellemzők: személyes címjegyzék és naptár (beleértve internetes), külső fiókok, kapcsolatok, események és feladatok szinkronizálása, webtár, feladatok és jegyzetek.

Az E-mail szolgáltatásnál használja adatai megosztásához.

 

600 Ft/év (762 Ft bruttó)

WHOIS Adatvédelem

A Whois Adatvédelem szolgáltatás lehetővé teszi a személyes adatok elrejtését a nyilvánosság elöl a WHOIS adatbázisban. Védje meg érzékeny személyes adatait: e-mail, telefonszám és postai cím. A Whois Adatvédelem szolgáltatás csak nemzetközi domain nevekhez - .com, .net, .org, .biz, .name és .info - aktiválható. A Whois Adatvédelem szolgáltatás könnyen beállítható az ügyfélfiókjában a domain lapon.

ingyenes

Ingyenes DNS

A FORPSI-nál regisztrált domain nevek esetében a FORPSI DNS szerverei ingyenesen használhatók. A FORPSI DNS szerverek használatának előnye, hogy több földrajzi helyen tudja beállítani (DC Ktiš, DC Ce Colo Praha és Italian DC IT2 Arezzo). Ez magasabb biztonságot és ellenállást biztosít a DNS szolgáltatás meghibásodása ellen egy helyen.

ingyenes

DNSSEC .HU domain nevekhez

A DNSSEC szolgáltatás aktiválása megbízhatóbbá teszi a domain neve alatt futó szolgáltatásokat az Interneten. A DNSSEC segít megvédeni weboldalát a hamis weboldalakra történő átirányítástól és megakadályozza a visszaélést az e-mail címével. A DNSSEC szolgáltatást ingyenesen aktiváljuk a FORPSI-nál regisztrált és a FORPSI DNS szervereit használó .HU domain nevekhez. A DNSSEC szolgáltatás egyszerűen aktiválható az ügyfélfiókjában a domain lapon, a „DNSSEC bekapcsolás“-ra kattintva.

ingyenes

DNSSEC .CZ domain nevekhez

A DNSSEC szolgáltatás aktiválása megbízhatóbbá teszi a domain neve alatt futó szolgáltatásokat az Interneten. A DNSSEC segít megvédeni weboldalát a hamis weboldalakra történő átirányítástól és megakadályozza a visszaélést az e-mail címével. A DNSSEC szolgáltatást ingyenesen aktiváljuk a FORPSI-nál regisztrált és a FORPSI DNS szervereit használó .CZ domain nevekhez. A DNSSEC szolgáltatás egyszerűen aktiválható az ügyfélfiókjában a domain lapon, a „DNSSEC bekapcsolás“-ra kattintva.