Kiegészítő szolgáltatások

1350 Ft/havonta
675 Ft/havonta (857 Ft bruttó) az első évre

WP Ready – előtelepített WordPress weboldal

A WP Ready mindennel rendelkezik, amire egy saját honlap elkészítéséhez szükség van. A szolgáltatás tartalmazza az előtelepített WordPress CMS-t, valamint néhány hasznos bővítményt. A szolgáltatás a WordPress-re van optimalizálva, ami a weboldal gyorsabb betöltési idejét eredményezi. Gondoskodunk a biztonságról is. A WP Ready szolgáltatáshoz ingyenes DV SSL tanúsítványt és DNSSEC-et biztosítunk. A WP Ready szolgáltatással együtt lehetőség van e-mail szolgáltatás megrendelésére is.

Megrendelés

300 Ft/havonta
150 Ft/havonta (191 Ft bruttó) az első évre

Hosting BASIC

A Hosting BASIC, ahogy a neve is sugallja, kínálatunk legkisebb webtárhely típusa. Egyszerű weboldalak, mikroszájtok vagy bemutatkozó oldalak üzemeltetésére alkalmas.
A Hosting BASIC 1 GB tárhelyet és 1 GB adatbázist foglal magába, PHP támogatással. A szolgáltatás nem tartalmaz e-mail fiókot, ezt külön rendelheti meg.

Megrendelés


1000 Ft/év (1270 Ft bruttó)

Redirect – domain/aldomain átírányítás

A Domain Redirect szolgáltatás átirányítja a domain vagy aldomain nevét egy másik létező weboldalra, azaz meghatározza melyik weboldal nyíljon meg amikor a látogatók beírják a domain nevét a böngészőben. A Redirect szolgáltatást használhatja domain vagy aldomain neveihez, melyekhez nem tartozik webtárhely szolgáltatás és át szeretné irányítani egy másik létező weboldalra. A Redirect szolgáltatás aktiválható bármelyik domain névhez, ami a FORPSI DNS szervereket használja. A megrendelt Redirect egyszerűen szerkeszthető az ügyfélfiókjában a domain lapon.

További INFO


125 Ft/havonta (159 Ft bruttó)

E-mail – postafiók szolgáltatás saját domain nevén

Saját domain nevével küldhet e-maileket, így e-mail címei megbízhatónak és professzionálisnak fognak kinézni. A szolgáltatás 5 postafiókot tartalmaz, egyenként 1 GB tárhellyel. Intelligens antispam és antivírus programok tartoznak hozzá. A postafiókokhoz POP3-al, IMAP-al és webes felülettel tud hozzáférni. A postafiókok méretét GIGA mail kiegészítő szolgáltatással tudja növelni, a postafiókok számához pedig Korlátlan számú e-mail szolgáltatást tud rendelni. Ha adatokat szeretne megosztani kollégáival vagy családjával, használja a BUSINESS mail kiegészítő szolgáltatást.

Megrendelés


100 Ft/havonta (127 Ft bruttó)

GIGA mail

Lehetővé teszi az email fiók tároló kapacitásának növelését akár 10 GB-ra. A beállítás igény szerint módosítható 1 GB-os lépésekben. Az ár 5 GB-ot foglal magába.

A GIGA mail szolgáltatással tudja növelni postafiókja méretét az E-mail szolgáltatáshoz.

 

További INFO


120 Ft/havonta (152 Ft bruttó)

Business Mail

Business Mail szolgáltatás kiterjeszti a webmail felület működését az email fiókok közti adatok megosztására (események, kapcsolatok, feladatok, jegyzetek, webtár fájlok), feladatok és jegyzetek hozzáadására és az adatok szinkronizálására az email klienssel. Ezen túlmenően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumaihoz és képeihez webtárt használjon, beleértve annak online szerkesztőit. Végül könnyedén kezelhet akár 4 külső fiókot is egy felületen.

Jellemzők: személyes címjegyzék és naptár (beleértve internetes), külső fiókok, kapcsolatok, események és feladatok szinkronizálása, webtár, feladatok és jegyzetek.

Az E-mail szolgáltatásnál használja adatai megosztásához.

 

További INFO


600 Ft/év (762 Ft bruttó)

WHOIS Adatvédelem

A Whois adatvédelmi szolgáltatás olyan szolgáltatás, amely magasabb szintű védelmet biztosít a domain tulajdonos kapcsolattartói adatai számára. Lehetővé teszi, hogy teljes körűen elrejtse személyes adatait a nyilvános WHOIS adatbázisban, és védje ezeket az adatokat még azokkal szemben is, akik jogosultak ezekre. Védje személyes adatait - e-mail címét, telefonszámát vagy lakcímét - a visszaélésektől! A Whois adatvédelem a nemzetközi (gTLD) domain nevekre (pl. .com, .net, .org) és az új gTLD domain nevekre (pl. .agency, .beer, .camera) érhető el. A szolgáltatást az Ügyfél adminisztrációján keresztül kezelheti (aktiválhatja, deaktiválhatja) a Domainek lapon.
 

További INFO


340 Ft/havonta (432 Ft bruttó)

Korlátlan számú email cím

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy korlátlan számú email fiókot aktiváljon a domain névhez, túl a választott webtárterület alap postafiók számán.

 

Megrendelés


340 Ft/havonta (432 Ft bruttó)

Elkapós email

Az elkapós email fiók csak egy fiókhoz állítható be, fogad minden nem létező címre küldött levelet ugyanazzal a domain névvel.

 

További INFO


ingyenes

Ingyenes DNS

A FORPSI-nál regisztrált domain nevek esetében a FORPSI DNS szerverei ingyenesen használhatók. A FORPSI DNS szerverek használatának előnye, hogy több földrajzi helyen tudja beállítani (DC Ktiš, DC Ce Colo Praha és Italian DC IT2 Arezzo). Ez magasabb biztonságot és ellenállást biztosít a DNS szolgáltatás meghibásodása ellen egy helyen.

További INFO


ingyenes

DNSSEC .HU domain nevekhez

A DNSSEC szolgáltatás aktiválása megbízhatóbbá teszi a domain neve alatt futó szolgáltatásokat az Interneten. A DNSSEC segít megvédeni weboldalát a hamis weboldalakra történő átirányítástól és megakadályozza a visszaélést az e-mail címével. A DNSSEC szolgáltatást ingyenesen aktiváljuk a FORPSI-nál regisztrált és a FORPSI DNS szervereit használó .HU domain nevekhez. A DNSSEC szolgáltatás egyszerűen aktiválható az ügyfélfiókjában a domain lapon, a „DNSSEC bekapcsolás“-ra kattintva.

További INFO


ingyenes

DNSSEC .CZ domain nevekhez

A DNSSEC szolgáltatás aktiválása megbízhatóbbá teszi a domain neve alatt futó szolgáltatásokat az Interneten. A DNSSEC segít megvédeni weboldalát a hamis weboldalakra történő átirányítástól és megakadályozza a visszaélést az e-mail címével. A DNSSEC szolgáltatást ingyenesen aktiváljuk a FORPSI-nál regisztrált és a FORPSI DNS szervereit használó .CZ domain nevekhez. A DNSSEC szolgáltatás egyszerűen aktiválható az ügyfélfiókjában a domain lapon, a „DNSSEC bekapcsolás“-ra kattintva.

További INFO