Dell DRAC kártyák

Integrated Dell Remote Access Controller (iDRAC) egy hardver kezelő rendszer. Ez a megoldás lehetővé teszi a távoli szerver kezelését, az összeomlott rendszer helyreállítását, Dell PowerEdge ™ hardver teljesítmény szabályozást. Az iDRAC kártyák különböző típusban különböző funkciókkal állnak rendelkezésre.

A nagy teljesítményű Dell PowerEdge szerverek, valamint sok más szerver BMC modullal van felszerelve ami főként a távoli adminisztrációhoz és hardver diagnosztikához használható. BMC függetlenül működik a használt operációs rendszertől és nem számít, hogy a szerver be vagy ki van kapcsolva. A BMC adminisztrációhoz egy nyilvános IP-címet kell hozzárendelni. A BMC aktiválás és üzemeltetés minden támogatott DELL szerveren ingyenes. Ha érdekli a BMC aktiválása, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül (hiteles kérés benyújtás).

Típus Ár
BMC 0 Ft/hó (bruttó 0 Ft/hó)
iDRAC 7 Enterprise 2.700 Ft/hó (bruttó 3.429 Ft/hó)

KVM IP-n keresztül

Távoli szerver adminisztrációt KVM IP-n keresztüli használatával is biztosítunk. Ez egy a szerverhez fizikailag csatlakoztatott billentyűzet, egér és monitor emulációja. Ezt az ügyfelek például akkor használják ha a távoli hozzáférés a szerverhez SSH vagy RDP használatával sikertelen. A KVM kapcsolat ingyenes. A KVM kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlap használatával kérheti.

Webtárhelyek 25% kedvezménnyel augusztus 30-ig!
x